projectvloeren

Met nieuwe projectvloeren klaar voor de carnaval

Na de feestelijke decembermaand heb je vast begin januari alle kerstversieringen opgeruimd voor volgend jaar. Na een maand met gezellige lichtjes en kleurrijke versieringen ziet je zaak er ineens kaal en misschien zelfs ietwat ongezellig uit. Toch staat er nog een feest op de planning die de februarimaand een heel stuk vrolijker maakt, namelijk de carnaval. Zeker als je een horecazaak hebt wil je je goed op dit feest voorbereiden. Dit doe je onder andere door nog voor het feestgedruis losbarst nieuwe projectvloeren aan te schaffen.

Een goed begin van de carnaval

In het zuiden van Nederland , onder de grote rivieren, is het jaarlijkse carnaval één van de hoogtepunten van het jaar. Steden worden omgedoopt met een zogenaamde “carnavalsnaam” en het normale dagelijks leven staat drie dagen stil. Als je in deze contreien een horecazaak hebt is de kans groot dat er volop gefeest gaat worden in je zaak. Je doet er dan goed aan om projectvloeren te laten leggen. Naast het feit dat je zaak er tiptop uit ziet met projectvloeren bezitten deze vloeren nog meer voordelen.

De voordelen van projectvloeren

Zodra de carnaval losbarst wordt er drie dagen lang vrijwel non-stop gefeest in zuidelijk Nederland. Ook in de rest van Nederland wordt carnaval steeds populairder en barsten ook daar allerlei feesten los. Een bar, café of restaurant waar projectvloeren in liggen is goed voorbereid op het komende gehos waar het carnaval mee gepaard gaat. Projectvloeren zijn namelijk super sterke vloeren die gemaakt zijn om vele voeten met schoenen te dragen. Zelfs puntige hakken laten geen afdruk achter op de vloer. Daarnaast zijn projectvloeren slijtvast en eenvoudig in het onderhoud. Het intensief feesten zal niet aan de vloer te zien zijn.

Een eigen sfeer creëren met de vloer

Niet iedereen zal tijdens de drie dagen die carnaval duurt oog hebben voor je nieuwe vloer. Het is dan extra fijn dat deze er ook na intensief gebruik als nieuw uit blijft zien. Er is ontzettend veel keuze in projectvloeren, dus de vloer die helemaal bij de uitstraling van je zaak past zit er zeker tussen. Doordat de vloer het gehele oppervlakte van je onderneming in beslag neemt is het belangrijk hier goed over na te denken en te kiezen voor projectvloeren die helemaal bij jou passen. Op deze manier creëer je helemaal de juiste sfeer in je zaak en heb je ontzettend lang plezier van je vloer.

Posts created 28

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven