fermacell

Nieuwe lifestyle: tijd voor een verbouwing

Ik zit er al een tijdje tegen aan te hikken. Een omslagpunt in mijn leven waar ik langzaam naar toegroei. Al langere tijd weet ik: het moet anders. Een reeks aan burn-out klachten, minder plezier in mijn werk, het gaat gewoon niet meer zoals ik graag wil. Je kent dat wel, je weet dat je iets moet doen, maar je kunt net die ene stap niet nemen. Dat stilstaan op dat ene punt kan echt maanden duren. Dat deed het bij mij ook. Maar opeens was ik om. Opeens besloot ik minder te gaan werken en met mijn passie ook geld te gaan verdienen. Opeens wist ik dat ik meer thuis wilde werken en minder wilde reizen. En zomaar vanuit het niets bijna, lukte dat gewoon ook. Tijd voor een nieuwe lifestyle. En met die lifestyle kwam ook een verbouwing.

De innerlijke mens en het innerlijke huis

Ik veranderde in razendsnel tempo en ik ontdekte dat mijn huis niet meer bij me paste. Of beter gezegd, de inrichting paste niet meer bij mij. Ik zou meer thuis gaan werken en nu was mijn huis vooral ingericht op snel even wat pakken en door naar de volgende autorit. Niet alleen ik zelf was van binnen toe aan een verbouwing. Mijn huis ook. Gelukkig stonden mijn vrienden direct klaar en gingen ze met mij aan de slag. Ik wilde een echte aparte werkkamer en met fermacell gipsplaten maakten mijn vrienden voor mij een aparte ruimte. Handig dat fermacell trouwens. Het is makkelijk in gebruik en bovendien ook nog eens biologisch verantwoord. Want ook dat is iets waar ik meer en meer op ga letten. De inrichting van mijn nieuwe kantoor liet ik mar niet aan mijn vrienden over. Ik ben dol op ze, maar laten we het erop houden dat hun smaak anders is.

Rustige kleuren voor een rustig leven

Ik richtte mijn nieuwe werkplek in met rustige kleuren en veel hout. En vooral ook met veel warmte en gezelligheid. Het moet niet voelen als een kantoor, maar ik moet er wel in kunnen werken alsof het een kantoor is. En ik ben er omringd door al mijn boeken. Ik ben dol op boeken en het past ook bij het feit dat ik meer wil genieten en lezen. Dus ja, nu ben ik bezig met mijn nieuwe lifestyle en hoewel het even duurde, ben ik blij dat ik die stap genomen heb. En mijn huis? Dat is er alleen maar op vooruit gegaan!

Berichten gemaakt 34

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven