Festool

Festool heeft alle gereedschappen die je nodig hebt!

Gereedschap is in ieder huishouden onmisbaar. Maar welke tools je waar voor nodig hebt is soms lastig om te bepalen. Je wilt geen gereedschappen kopen die je niet nodig hebt, want dat is te duur. Het merk Festool heeft voor elke klus wel een gereedschap. Daarnaast leggen ze erg goed uit welk gereedschap je waarvoor nodig hebt. Zo koop je goede kwaliteit, zonder iets te kopen wat je niet gebruikt! Zo kwam ik erachter dat voor mijn klus een Festool systainer en een set Festool geleiderails erg handig waren.

Wat voor gereedschappen heeft Festool?

Omdat Festool zo’n professioneel bedrijf is hebben ze een ontzettend groot aanbod aan gereedschappen. Als je nog redelijk nieuw bent binnen de gereedschapswereld, dan zijn er vier gereedschappen die erg populair zijn. Als eerste heb je de schuurmachines. Zoals de meeste mensen wel zullen weten zijn schuurmachines erg veelzijdig in gebruik. Een plankje in de muur of een tafel schuren is zo gepiept met een schuurmachine. Het is een onmisbaar item wanneer je af en toe een klusje doet. Ook hebben ze accuboorhamers, cirkelzagen en bouwstofzuigers. Deze drie zijn al voor de iets gevorderde klusjesman. Een accuboorhamer is een boor en een hamer in een. Deze combinatie zorgt ervoor dat je gaten kan maken in extra hard materiaal, wat een gewone boor niet lukt. Een cirkelzaag is ideaal om bijvoorbeeld planken op maat te zagen. Als je dus zelf meubels maakt, is deze tool onmisbaar. Tot slot is de bouwstofzuiger onmisbaar om je kluslocatie netjes te houden. Deze stofzuiger kan alles opzuigen!

Wat maakt Festool beter dan de rest?

Het merk loopt voor met verschillende technologieën, en onderscheid zich op deze manier van concurrenten. Zo hebben ze bijvoorbeeld de het gebruik van lithium-ion-batterijtechnologie zeer hoog ontwikkeld en zijn ze een van de eerste merken die deze technologie in al haar gereedschappen toepast. Deze accu’s hebben een hoge energiedichtheid, hoog vermogen en geen capaciteitsvermindering door het opladen. Daarnaast gaan de accu’s erg lang mee. Ook geeft Festool wel 5 jaar garantie, waarvan 3 jaar fabrieksgarantie is. De overige twee jaar gelden voor de extra Toolplus Garantie. Het merk is Nederlands en levert daarom altijd hoogwaardige, Nederlandse kwaliteit. Ook hebben ze een enorm aanbod, met wel 2500 verschillende producten in het assortiment. Omdat ze een van de grootste spelers zijn, leveren ze ook altijd voor de beste prijs! Dat is natuurlijk altijd fijn!

Het is wel duidelijk geworden dat Festool een grote speler is binnen de verschillende merken professioneel gereedschap. Voor de beste kwaliteit ga je dan ook naar dit merk!

Posts created 28

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven