elektrische-fiets

De perfecte fiets voor mama’s  

Geloof het of niet maar mama’s hebben het soms best zwaar! Het is niet niks als er een, twee of maar liefst 3 of 4 van die kleine druktemakertjes je leven beheersen. En ja ze kunnen best lief zijn, vooral als ze slapen maar soms is het best een dingetje. Laatst zag ik ook weer een hele fanatieke moeder met 2 kleintjes en 3 boodschappen op der fiets klimmen. Hier en daar ging het wat moeizaam maar ze kreeg het voor elkaar om weg te fietsen. Ik vraag me alleen af hoe ze thuis is afgestapt. Toch denk ik dat we het leven voor de mama’s soms best een beetje makkelijker kunnen maken. Bijvoorbeeld met de perfecte fiets. In dit blog vertel ik jullie graag wat volgens mij de perfecte fiets is voor mama’s.

De perfecte mamafiets heeft een.. motortje

De perfecte mamafiets heeft voor mij een motortje oftewel een elektrische fiets. Vroeger voelde een elektrische fiets misschien een beetje als valsspelen. Vandaag de dag is een elektrische fiets de normaalste gang van zaken. Bedenk je even dat je met die 2 kinderen en 3 boodschappentassen ook nog eens vol tegen de wind in moet fietsen, daar moet toch niemand aan denken. Zie het als dat kleine duwtje in de rug die me vroeger van ons moeder altijd krijgen als onze beentjes nog iets te kort waren voor ons eigen fietsje.

De perfecte mamafiets heeft ook… fietstassen

Natuurlijk is de perfecte mamafiets ook voorzien van een paar ijzersterke fietstassen waar dus onder andere die 3 boodschappentassen in kunnen of de rugzakjes van de kleine druktemakertjes. En ook al heb je geen boodschappen of geen rugzakjes, dan zijn fietstassen gewoon nog steeds heel erg handig.

De perfecte mamafiets heeft daarnaast ook… goede verlichting

Denk even aan die mama met der 2 kindjes en 3 boodschappentassen op de fiets in de schemer tijdens een regenbuitje. Bestuurders weten als geen ander hoe slecht het zicht soms kan zijn als het regent. We moeten er niet aan denken een mama met kindertjes onder ons auto te krijgen omdat we ze simpelweg gewoon niet zagen aankomen. Dus zorg er niet alleen bij de perfecte mamafiets voor maar gewoon altijd dat je goede verlichting hebt op je fiets. Daar kun je tenslotte mee thuiskomen.

Heb je nog iets waarvan je denkt dit hoort echt op de perfecte moederfiets thuis? Laat het ons dan alsjeblieft weten, we zijn razend benieuwd naar jullie ideeën.

Posts created 28

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven