Mijn ervaring met CBD-olie 5%

Nou, daar komt ie dan hoor. Mijn ervaring met CBD-olie. Maar allereerst: wat is dit nou eigenlijk? Wellicht heb je er wel al eens van gehoord, want het wordt met de dag populairder. CBD-olie is een olie op basis van cannabidiol. Het heet verschillende soorten gezondheid voordelen.

Deze bijzondere olie is afkomstig van de cannabisplant en wordt gebruikt om 3 verschillende categorieën aan te pakken: lichamelijk, emotioneel en voor de huid. Sommige dachten dat dit een fabeltje was. Ga lekker naar de dokter om je problemen op te lossen joh. En ik moet eerlijk bekennen, zo stond ik er zelf ook eigenlijk altijd wel in. Totdat ik plots last kreeg van slaapproblemen. Het was een bewegelijke periode en op een gegeven moment begon dit zo’n invloed te hebben op mijn leven dat er echt actie op ondernomen moest worden. Daarom deel ik vraag nu, hier, mijn verhaal!

De slaapproblemen

Het begon allemaal heel plotseling. Ik had voorheen nooit echt problemen met slapen, totdat ik begon met een studie naast mijn vaste baan. Vanuit mijn baan kreeg ik een studie aangeboden. Vooraf werd ik al gewaarschuwd: het is pittig. Ik nam het natuurlijk met open handen in ontvangst, want door leren is natuurlijk nooit verkeerd. Daarbij vond ik het ook gewoon heel leuk om meer kennis op te doen. Over het algemeen ben ik een heel chill persoon en laat ik altijd alles lekker op mij afkomen. Toen alles bij elkaar kwam en het gewoon drukker in mijn hoofd werd, had ik geen overzicht meer door de stress.

Toen de slaapproblemen toen ook nog eens om de hoek kwamen kijken, werd het nog zwaarder. Ik had vooral last met inslapen. Het kon soms wel zo’n 2 tot 4 uur duren totdat ik in slaap kwam. Dit is ontzettend frustrerend en verre van gezond. Ik stond negen van de tien keer ook elke ochtend op rond 7:00 en pakte dus soms maar 3 uur slaap. Dit kan je een aantal nachten nog wel handelen, maar op een gegeven moment breekt dit je op.

CBD-olie 5%

Toen kreeg ik de tip van een collega: CBD-olie 5%. Het zou de spieren verslappen, je op mentaal gebied rustiger maken en daardoor makkelijker in slaap te laten vallen. Ik dacht, we gaan het gewoon proberen. Na een aantal afspraken bij de dokter, wat slaappillen en slaapoefentherapie vond ik het wel tijd voor echte actie. En tot mijn grote verassing: het werkte! Ales wat erover gezegd werd, was waar. Ik bouwde het rustig op en ben nu zelfs al bezig met het weer voorzichtig afbouwen.

Posts created 28

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven